top of page
Two Men in Office

Coneix-nos

L’empresa Comptes Clars està inscrita en el Registre de Comerç i Indústria del Ministeri d’Economia del M.I Govern d’Andorra, des del 01 d’octubre de 1998 per a la realització de treballs de comptabilitat i des del 03 de novembre del 2003 per a la gestoria administrativa.

AATF.jpg
logo_CPCA_rvb_400x400.jpg
Workspace

HISTÒRIA

Després de varis anys al servei d’empreses privades com a comptable, amb l’experiència adquirida, el Sr. Didier ANTICH va fundar l’ empresa Comptes Clars l’any 1998 a Andorra La Vella.

 

L’empresa ha crescut en els últims anys, gràcies a la qualitat dels nostres serveis i a la satisfacció dels nostres clients. 

 

Tenim experiència en nombrosos sectors d’activitats del país i oferim serveis de comptabilitat, fiscalitat, laboral, gestions administratives, creació d’empreses i assessorament.

NO DUBTI EN CONSULTAR SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS

Workspace

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS ?

1- Perquè complim amb les Normes

Comptes Clars està inscrita en el Registre de Comerç i Industria del Ministeri d’ Economia del M.I. Govern d’ Andorra des de el 01 d’ octubre de 1998 per a la realització de treballs de comptabilitat, i des del 03 de novembre de 2003 per la gestoria administrativa.

2- Perquè coneixem les Lleis Andorranes
Estem permanentment informats de les lleis i normes que estableix el Govern Andorra.

3-Per la qualitat professional de l’equip humà
Un equip amb molts anys d’experiència en el camp empresarial i el servei a la petita i mitjana empresa.

4- Per la nostra filosofia de treball
Rigor i serietat en el treball i el gust de les tasques ben fetes, son les nostres preocupacions diàries al servei dels nostres clients.

5- Per als nostres objectius
Millorar el rendiment i la rendibilitat de la vostra empresa gràcies a uns estats financers de qualitat i de fàcil lectura.
Establir les millors estratègies per a optimitzar el vostre negoci.

6- Per les nostres tarifes
Accessibles per les petites i mitjanes empreses.

7- Per la comoditat
Passem a recollir la vostra documentació i l’arxivem a la nostra oficina.

8- Pels nostres informes
Són complerts, exhaustius, periòdics i de fàcil comprensió. Amb ells, veurà clarament la situació econòmica i financera de la seva empresa, així com les pràctiques a canviar o millorar en el seu negoci. Un seguiment estricte li donarà una rapida capacitat de reacció.

 SERVEI PERSONALITZAT

bottom of page